CutiiDinCarton.ro
Site  Partener  Biopack.ro
Calculator Pret Cutii carton

Placi din carton

Placile din carton pentru ambalaje pot fi:

1. carton duplex - este format din două straturi diferite de material fibros, unite în stare umedă prin presare. Cartonul duplex se fabrică în două tipuri:

· tipul E - pentru ambalaje care se imprimă prin procedeul ofset. De aceea stratul superior (fata 1) este fabricat din pasta chimică înălbită a cărei culoare albă și netezire permit imprimarea ofset;

· tipul O (obisnuit) - pentru alte ambalaje, confecții și lucrări poligrafice

2. cartonul triplex - este format din minim trei straturi diferite de material fibros, unite în stare umedă prin presare. Cartonul triplex are o rezistență mare la plesnire, utilizat în special pentru ambalaje de transport și grupare și mai puțin pentru ambalaje de desfacere - prezentare.

3. cartonul ondulat - este format din unul până la patru straturi netede si unul sau trei straturi ondulate din hârtie inferioară sau superioară de ambalaj, unite între ele printr-un adeziv. Se obține astfel un obiect de tip sandwich ușor și stabil. Elementul de bază este obținut prin asocierea, prin lipirea, a unui strat plat cu un strat ondulat. Acoperirea unui astfel de element sau a mai multor elemente suprapuse de obicei, mărimea ondulelor folosite este diferită cu un strat plat, determină obținerea cartoanelor ondulate cu unul, două sau trei straturi de ondule. Cartonul ondulat are o rezistență și o elasticitate bună.

Plăcile din carton ondulat pot fi în 3 straturi (două hârtii netede şi unul ondulat), 5 straturi (3 straturi netede şi două ondulate) şi 7 straturi (4 straturi netede şi 3 ondulate).

Plăcile din carton ondulat pot fi folosite ca şi ambalaj ca atare sau pot fi prelucrate ulterior pentru obţinerea ambalajelor din carton ondulat.
Site-uri Partenere

  Biopack

www.biopack.ro
 
  Cutii.info

www.cutii.info
 
  e-AmbalajeCarton

e-ambalajecarton.ro
 
  Ambalaje.biz

www.ambalaje.biz
 
  Ambalaje.net

www.ambalaje.net
 
  PlaciDinCarton.ro

www.placidincarton.ro
 
  CartonOndulat.ro

CartonOndulat.ro
 
  CartonOndulat.com

CartonOndulat.ro
 
  Cutii.org

Cutii.org
 
  e-AmbalajeDinCarton

e-AmbalajeDinCarton.ro
 
  Biopackgroup.com

www.biopackgroup.com

 
Copyright 2011 © CutiiDinCarton.ro Toate drepturile rezervate. | Termeni și condiții
Site Partener Biopack.ro