CutiiDinCarton.ro
Site  Partener  Biopack.ro
Calculator Pret Cutii carton

Cutii pentru colete

Coletele sunt pachete relativ mici şi uşor de mânuit, expediate prin intermediul unor firme de curierat.Activitatea de coletărie a luat o amploare deosebită în ultimii ani, odată cu dezvoltarea Internetului şi mai precis a comerţului electronic.

Expeditorul trebuie să asigure ambalarea, marcarea şi etichetarea mărfurilor astfel încât să reziste operaţiunilor de transport şi manipulare, în funcție de natura mărfii.

Pentru ambalarea mărfurilor se recomandă cutii de carton pentru colete. Cutiile pentru colete trebuie să fie pe măsura conţinutului mărfii din interior. Conţinutul să fie bine îndesat şi fără goluri.

          

Expeditorul trebuie să eticheteze coletele cu toate informaţiile necesare pentru identificarea acestora în timpul transportului astfel încât coletul să poată fi tansportat în condiţii de siguranţă. Aceste informaţii trebuie să includă adresa destinatarului coletului, adresa expeditorului, simboluri specifice pentru manipulare si tipul produselor tansportate.

În cazul în care tipul mărfii solicită manipularea într-un anumit fel sau plasarea într-o anumită poziţie, expeditorul este obligat să marcheze ambalajul cu simboluri de manipulare sau de avertizare.
Site-uri Partenere

  Biopack

www.biopack.ro
 
  Cutii.info

www.cutii.info
 
  e-AmbalajeCarton

e-ambalajecarton.ro
 
  Ambalaje.biz

www.ambalaje.biz
 
  Ambalaje.net

www.ambalaje.net
 
  PlaciDinCarton.ro

www.placidincarton.ro
 
  CartonOndulat.ro

CartonOndulat.ro
 
  CartonOndulat.com

CartonOndulat.ro
 
  Cutii.org

Cutii.org
 
  e-AmbalajeDinCarton

e-AmbalajeDinCarton.ro
 
  Biopackgroup.com

www.biopackgroup.com

 
Copyright 2011 © CutiiDinCarton.ro Toate drepturile rezervate. | Termeni și condiții
Site Partener Biopack.ro