CutiiDinCarton.ro
Site  Partener  Biopack.ro
Calculator Pret Cutii carton

Separatoare carton

Separatoarele din carton se folosesc atât pentru diferenţierea rândurilor de produse de pe paleţi din lemn sau PVC, cât şi pentru separarea produselor din cutiile de carton atunci când se împacheteaza mai multe produse într-o cutie . În acest mod se asigură protecţia produselor, cartonul ondulat oferind rezistenţă la şoc şi la variaţiile de temperatură.

Separatoarele din carton sunt realizate din carton ondulat de TIP3 sau de TIP 5.

Separatorul din carton ondulat de TIP 3 este realizat din trei staturi de hârtie: două straturi exterioare, un strat ondulat, situat între cele două capace. Ondula poate fi de tip B (2,45 mm grosime), C (3.5 mm grosime) sau E (1.14 mm grosime), iar greutatea cartonului poate varia între 380 si 500 g/mp.

Separatorul din carton ondulat de TIP 5 conferă ambalajului o rezistenţă mecanică deosebită, fiind realizat din cinci staturi de hârtie: două straturi capac, două straturi ondula, un strat intermediar. În funcţie de combinaţia utilizată de straturi ondula, acest tip de carton ondulat poate fi de tipul B (2,45 mm grosime) + C (3.5 mm grosime) şi C( 3.5 mm grosime) +E (1.14 mm grosime). Este folosit în general pentru ambalarea produselor foarte grele, fragile sau de dimensiuni mari.
Site-uri Partenere

  Biopack

www.biopack.ro
 
  Cutii.info

www.cutii.info
 
  e-AmbalajeCarton

e-ambalajecarton.ro
 
  Ambalaje.biz

www.ambalaje.biz
 
  Ambalaje.net

www.ambalaje.net
 
  PlaciDinCarton.ro

www.placidincarton.ro
 
  CartonOndulat.ro

CartonOndulat.ro
 
  CartonOndulat.com

CartonOndulat.ro
 
  Cutii.org

Cutii.org
 
  e-AmbalajeDinCarton

e-AmbalajeDinCarton.ro
 
  Biopackgroup.com

www.biopackgroup.com

 
Copyright 2011 © CutiiDinCarton.ro Toate drepturile rezervate. | Termeni și condiții
Site Partener Biopack.ro