CutiiDinCarton.ro
Site  Partener  Biopack.ro
Calculator Pret Cutii carton

Cutii carton - Depozitare

    

Cutiile de depozitare au depăşit statutul de simple accesorii cu rol pur funcţional în casă. Acum au devenit adevarate obiecte de decor integrate designului interior.

Se găsesc intr-o multitudine de forme şi culori – uni, cu dungi, motive florale sau stilizate – sau cele mai greu de găsit, decorate şi pictate manual.

Cutiile de depozitare din carton medii şi mici sunt cele mai versatile pentru că pot fi decorate în felurite culori şi modele şi pentru ca pot fi utilizate pentru a depozita virtual orice, în orice colt al casei. Pot fi găsite în orice culoare şi model imaginat. Rolul lor e nepreţuit deoarece pot fi integrate cu uşurință la birou (pentru hârtii şi dosare sau pentru accesoriile specifice), acasă – în living (pentru depozitarea oricăror lucruri) în armonie cu interiorul, creând jocuri de culori; în dormitor se poate merge chiar la aşezarea lor unele peste altele, legate cu fundă pentru un efect spectaculos.

In camerele copiilor putem păstra virtual orice în cutii cu modele atractive – de la scutece până la jucării şi hainuţe.

In principiu orice obiect ce stă aruncat pe masă sau pe un raft, sigur poate sta mai bine într-o cutie împreună cu alte obiecte similare.

Site-uri Partenere

  Biopack

www.biopack.ro
 
  Cutii.info

www.cutii.info
 
  e-AmbalajeCarton

e-ambalajecarton.ro
 
  Ambalaje.biz

www.ambalaje.biz
 
  Ambalaje.net

www.ambalaje.net
 
  PlaciDinCarton.ro

www.placidincarton.ro
 
  CartonOndulat.ro

CartonOndulat.ro
 
  CartonOndulat.com

CartonOndulat.ro
 
  Cutii.org

Cutii.org
 
  e-AmbalajeDinCarton

e-AmbalajeDinCarton.ro
 
  Biopackgroup.com

www.biopackgroup.com

 
Copyright 2011 © CutiiDinCarton.ro Toate drepturile rezervate. | Termeni și condiții
Site Partener Biopack.ro