CutiiDinCarton.ro
Site  Partener  Biopack.ro
Calculator Pret Cutii carton

Despre cutiiCutia este un obiect de lemn, de metal, de carton etc. în formă de cub, de paralelipiped etc., gol în interior, în care se păstrează, se transportă sau care protejează diverse obiecte.

 

 


Rolul cutiilor folosite pentru ambalarea produselor este acela de a proteja produsele alimentare şi nealimentare (a menţine integralitatea şi calitatea acestora), de a înlesni operaţiile de manipulare, transport, depozitare, desfacere (a permite circulaţia produselor de la producător la consumatorul final).

Ambalajul modern nu are doar rol de protecţie ci şi de comunicare între produs şi client. Va informa cât mai complet clientul asupra produsului respectiv.

La confecţionarea cutiilor unul dintre materialele de bază este cartonul ondulat care, datorită caracteristicilor sale de rezistenţă şi greutate, este preferat altor materiale.

Pornind de la placa din carton ondulat se pot fabrica cutii clasice (şliţuire şi biguire pe slotter) şi cutii ştanţate (decupare şi biguire pe autoplatine).

In ziua de azi există o varietate foarte mare de producători de cutii de carton, iar inovaţiile în domeniu îmbunătăţesc constant utilizarea lor şi ajută în acelaşi timp la protejarea mediului înconjurător.

Cutiile din carton sunt disponibile într-un număr foarte mare de forme şi dimensiuni, cu multe utilizări de la cutii de cereale pentru micul dejun la cutii pentru pantofi, cutii pentru sucuri de fructe şi până la cutii pentru cele mai sofisticate aparate electronice ca telefoanele mobile sau pentru electrocasnice de mari dimensiuni ca frigidere, maşini de spălat, aragazuri.

Site-uri Partenere

  Biopack

www.biopack.ro
 
  Cutii.info

www.cutii.info
 
  e-AmbalajeCarton

e-ambalajecarton.ro
 
  Ambalaje.biz

www.ambalaje.biz
 
  Ambalaje.net

www.ambalaje.net
 
  PlaciDinCarton.ro

www.placidincarton.ro
 
  CartonOndulat.ro

CartonOndulat.ro
 
  CartonOndulat.com

CartonOndulat.ro
 
  Cutii.org

Cutii.org
 
  e-AmbalajeDinCarton

e-AmbalajeDinCarton.ro
 
  Biopackgroup.com

www.biopackgroup.com

 
Copyright 2011 © CutiiDinCarton.ro Toate drepturile rezervate. | Termeni și condiții
Site Partener Biopack.ro